Chcete nastartovat svůj projekt?

Naučíme vás, jak se z problémů mohou stávat příležitosti. Předvedeme, kde hledat nápady a jak z nich tvořit byznys. A ukážeme vám, jak jednoduché je růst. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a my vám budeme dávat vědět o novinkách na poli inovací, vzdělávání a aktivní občanské společnosti.

Uděluji tímto Nadaci Karla Janečka, IČO 02576040, se sídlem Zapova 1559/18, Smíchov, 150 00 Praha 5 jako správci svůj výslovný souhlas se zpracováním mých níže uvedených osobních údajů, tj. jména, příjmení a e-mailu, a to pro účely vytvoření a udržování databáze odběratelů newsletteru a pro zasílání tohoto newsletteru. Tento svůj dobrovolný souhlas uděluji podle článku 6 odst. 1 písm. a) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 na dobu 5 let. Jsem si vědom(a) toho, že tento svůj souhlas mohu kdykoli odvolat, požadovat přístup k mým osobním údajům, jejich opravu nebo zpracování, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, a to na výše uvedené adrese nebo elektronicky na adrese info@nadacekj.cz. Dále jsem si vědom(a) toho, že mohu podat stížnost proti zpracování mých osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

* označuje požadovanou
Email Marketing Powered by Mailchimp